Velkommen til Maxim Grossist DK.

Vi har i 2016 indgået en samarbejdsaftale med Orkla Care Danmak A/S, der indebære at vi er blevet grossistled for Maxim produkterne til detail forretninger I Danmark. Vi ser frem til betjene og servicere alle jer, der forhandler Maxim Produkterne.

Denne webside præsenter alle Maxim produkter som forhandeles i Danmark. Ordrebestilling på Maxim produkter fremsendes til info@greyprobike.dk med vedhæftet ordrebestilling. Ordrebestillings liste kan downloades under linket “Maxim produkt liste/ordrebestilling” til højre på siden.

Maxim Grossist DK er en del af GreyProbike, som er forhandler af pro-extrem udstyr til exstrem sportsverden. GreyProbike er aktiv deltager inden for denne sportsverden og promovere aktivt Maxim Produkterne ved bl.a. Races og Events i hele landet.

Vi har et stort kendskab til Maxim produkterne igennem vores mange årige brug af disse i struktureret trænings og kost forløb. Vi rådgiver og svarer altid gerne på spørgsmål omkring brugen af Maxim produkterne. Dertil opfordrer vi forhandlere til at læse og bruge fakta bladene “Sporternæring og Restitution”, til højre på siden, som opslag og til rådgivning af jeres kunder.

Forhandlere der har en prisaftale med Maxim Grossist DK eller Orkla Care Danmark A/S kan få bestilte ordre fremsendt. Såfremt man ønsker at blive forhandler af Maxim produkter kan Maxim Grossist DK kontaktes for indgåelse af en prisaftale. Skriv til os på info@greyprobike.dk eller ring på Tel. 92150025.

Med venlig hilsen
Maxim Grossist DK

NB. Gældende fra d. 1-1-17

Købsordre fra kr. 3500,- ekskl. Moms. Fri fragt

Købsordre under kr. 3500,- ekskl. Moms. Fragt gebyr kr. 175,- ekskl. Moms